Receptes en català - receptes tradicionals catalanes - receptes de la cuina catalana

Traductor

dijous, 14 de juliol del 2016

Magdalenes de nata


Avui he adaptat la recepta de Maria Lunarillos de magdalenes de nata als ingredients que tenia per casa :) Han quedat molt bé!

INGREDIENTS:


  • 175 gr. de farina
  • 125 gr. de sucre
  • 125 gr. d'oli de gira-sol
  • 50 gr. de nata líquida per cuinar
  • 1 sobre de llevat Royal 
  • 3 ous 
  • Una mica de canela


ELABORACIÓ
Batem amb varetes elèctriques els ous i el sucre fins que quedi com una textura de crema.

Afegim la canela, la nata i l'oli de gira-sol i continuem batent.

Afegim la farina i el llevat i batem durant uns segons, el temps just perquè s'integri bé, res més. 

Deixem reposar la massa 10 minuts.

Preescalfem el forn a 230º. Mentre s'escalfa, aboquem la massa en motlles de paper per a magdalenes fins a omplir 3/4 parts.

S'empolvora la superfície de les magdalenes amb sucre.

Un cop calent el forn (les magdalenes ja hauran reposat uns altres 10 minuts), es baixa la temperatura a 210º i es deixen al forn fins que es daurin i quedin fetes per dins.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada