Receptes en català - receptes tradicionals catalanes - receptes de la cuina catalana

Traductor

dissabte, 12 de novembre de 2016

Minipizzes de Halloween

Aquestes minipizzes de tonyina i de salsa blanca són molt fàcils de fer. Nosaltres vam aprofitar que era la Castanyada i que ens havien regalat uns embolcalls porta magdalenes de Halloween per a fer aquests mini entrants.





Ingredients
- Base de pizza fresca (en aquest cas és del Mercadona)
- Tonyina
- Olives
- Pebrot vermell en conserva
- Tomàquet fregit
- Formatge ratllat
- Formatge tipus "tranchetes"
- Crema de llet
- Ceba
- sal i pebre
- Bacon a tires

Preparació Minipizza de tonyina
Tallem la massa de pizza en forma de petits cercles. 
En un bol barregem el tomàquet fregit i la tonyina (també es pot afegir ceba, queda més gustós).
Posem la barreja sobre la base i decorem amb el pebrot vermell i les olives. Nosaltres vam decorar les pizzes imitant una carabassa de Halloween.
Enfornar seguint les indicacions del fabricant de la base de pizza.

Preparació Minipizza de salsa blanca
tallem la massa de pizza en forma de petits cercles.
Posem sobre els cercles el Bacon tallat a tires, la ceba ben picadeta (es pot utilitzar ceba congelada o ceba tendre si es vol un sabor més fluix), un rajolí de crema de llet, sal i pebre i per acabar el formatge tipus "Tranchete". Si ens agrada molt el formatge, podem posar formatge ratllat també.
Enfornar seguint les indicacions del fabricant de la base de pizza.

Un cop enfornades col·locar en una safata ben maca. Nosaltres les vam presentar amb els porta magdalenes de Halloween.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada