Galetes de mantega

Ingredients:
  • 300 grams de mantega
  • 200 grams de sucre
  • 2 ous
  • 500 grams de farina
  • Ratlladura de llimona
Preparació:

Barrejar la mantega (a temperatura ambient) amb el sucre.
Afegir els ous i la ratlladura de llimona i seguir remenant.

Afegir la farina i seguir batent, quan la meitat de la farina estigui incorporada, pastar a mà.


Deixar reposar la massa una hora a la nevera tapada amb un film transparent.
Preescalfar el forn a 180º.
Posar la massa entre dos trossos de plàstic de cuina transparent i amb l'ajuda d'un corró, formar una làmina de mig centímetre de gruix.

Tallar les galetes amb un talla pastes i col·locar amb cura en una safata de forn anti adherent.


S'enfornen en aproximadament 15-20 minuts, fins que es vegin daurades però encara una mica toves. A continuació deixar refredar en una reixeta.


Comentaris