Galetes de mantega
Ingredients:
- 300 grams de mantega
- 200 grams de sucre
- 2 ous
- 500 grams de farina
- Ratlladura de llimona
Preparació:
Barrejar la mantega (a temperatura ambient) amb el sucre.
Afegir els ous i la ratlladura de llimona i seguir remenant.
Afegir la farina i seguir batent, quan la meitat de la farina estigui incorporada, pastar a mà.
Deixar reposar la massa una hora a la nevera tapada amb un film transparent.
Preescalfar el forn a 180º.
Posar la massa entre dos trossos de plàstic de cuina transparent i amb l'ajuda d'un corró, formar una làmina de mig centímetre de gruix.
Tallar les galetes amb un talla pastes i col·locar amb cura en una safata de forn anti adherent.
S'enfornen en aproximadament 15-20 minuts, fins que es vegin daurades però encara una mica toves. A continuació deixar refredar en una reixeta.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada