Receptes en català - receptes tradicionals catalanes - receptes de la cuina catalana

Traductor

dilluns, 7 de juliol de 2014

Macarrons amb beixamel


Us presento uns macarrons molt bons per a dies que fa fresqueta. Els ingredients són per a 1 persona.


Ingredients:

- Macarrons: Per a medir els macarrons necessaris per a una persona, agafa un plat fondo i omple amb macarrons sense cuinar la meitat del que et menjaries.

- Tomàquet fregit, 2 cullerades soperes.

- Beixamel en pols: 1 cullerada sopera.

- Mig got de llet.

- 1 grapat de pernil salat tallat a trossets.

- 1 grapat de ceba tallada a trossets.

- 1 grapat de bolets tallats a trossets.

- Formatge en pols.


 Preparació:

Bullir els macarrons. Possar en una paella amb oli calent la ceba i els bolets. Quan la ceba estigui una mica toba possar el pernil salat. Acabar de cuinar aquests tres ingredients i apartar.

Barrejar la beixamel en pols amb la llet i possar al foc fins que bulli. Un cop espés enretirar.

Possar les cullerades soperes de tomàquet en una safata de vidre o de forn i possar els macarrons barrejats amb la ceba, el pernil i els bolets.
Possar per sobre la beixamel i el formatge i possar a gratinar al microones o al forn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada