Receptes en català - receptes tradicionals catalanes - receptes de la cuina catalana

Traductor

dissabte, 2 de novembre del 2013

Quiche lorraine d'Alba

Avui ha vingut l'Alba a casa a ensenyarnos a fer la seva quiche.

Ingredients:

- Massa quebrada
- 2 ous
- 200 ml de nata líquida
- Sal, pebre i nou moscada
- Formatge
- Beicon, pernil dolç, porro, ceba, etc. (segons volguem fer la quiche).


Preparació:

Es pre-calenta el forn durant 20 minuts a 160 graus. Es possa la massa en un motllo rodó. Es posen cigrons o mongetes seques a sobre (aixó servirà per a que la massa no pugi), i es possa al forn durant 15 minuts.

Es treu la massa del forn i es retiren els cigrons.
S'omple la massa amb els ingredients triats. Nosaltres hem fet dos quiches.

Quiche 1: Amb beicon, pernil dolç i formatge.
Quiche 2: Ceba i porro (daurar-los amb oli una mica avans de col·locar) amb beicon i formatge.

Es barreja la nata líquida, els ous, la sal, pebre i nou moscada i es bateix. Es col·loca aquesta mescla dins la massa junt amb els altres ingredients.

Es col·loca al forn a 160 graus durant mitja hora. S'ha de deixar refredar una mica avans de menjar. Gràcies Alba!!!!



Els cigrons o mongetes han de cubrir tota la massa, fins a dalt de tot. 
Un cop retirats els cigrons la massa queda amb aquesta forma


Quiche de beicon i pernil

Quiche de porro decorat amb tomàquet

1 comentari: