INGREDIENTS:
- Peres no gaire madures o una llauna de peres en almívar.
- Vi negre.
- Nous o ametlles (una per cada pera)
- 1 branqueta de Canyella
- Pell de llimona
- Un paquet de pasta de full refrigerat o congelat.
- Sucre. (per dues mides d'aigua, una i mitja de sucre.
- fruites vermelles.
- Un tetra brick petit de nata de muntar.
PROCEDIMENT:
Necessitem les peres al vi, per això, si són fresques, les posem a coure amb mitja part d'aigua, mitja de vi negre, la part corresponent de sucre (en relació a l'aigua) la canyella i la pell de llimona.
Si són en almívar, les fem coure una mica amb el seu propi almívar, una mica de vi, la pell de llimona i la canyella.
Quan estiguin cuites, però no massa toves, les treiem i deixem que el líquid vagi reduïnt ja que l'utilitzarem com a salsa.
Si els fruits vermells són massa àcids, els podem coure una miqueta, per endolcir-los.
Mentre, pre-escalfem el forn segons les instruccions del fabricant.
Tallem la pasta de full a tires, posem l'ametlla o la nou al mig de la pera i l'emboliquem, dipositant-la a la safata del forn on haurem posat paper (de forn) una mica enfarinat. Anem preparant totes les peres, senceres o a meitats. Quan el forn estigui calent, les posem a coure, perquè es faci la pasta de full.
Mentre, preparem la nata (amb sucre o sense, al gust.
PRESENTACIÓ
A cada plat posem una o dues peres, una mica de nata i un grapat de fruits vermells i guarnim amb la salsa, que procurarem que hagi quedat espesseta.
També podeu afegir una fulla de menta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada